Miért ebben a webáruházban kaphatók a LegendásHáz termékei?

A 23 karátos aranyozott képek is kiérdemelték a Legendás jelzőt. Termékeink Magyarország legendás építményeit örökítik meg egy különleges eljárással készült képsorozatban. Elkötelezetten támogatjuk a LegendásHázat küldetésének elérésében, így bemutatótermünkben és webáruházunkban is helyet kaptak a legendás termékek.

Nézzen körül nálunk, ahol a LegendásHáz termékeiből egész évben válogathat. Éljen a lehetőséggel!

A kategória minden terméke

Puskás Ferenc Album

7.079 Ft

A valaha készült legrészletesebb és legszebb Puskás-portré, albumszerű kivitelben, idehaza sosem publikált fotók százaival, kortársak, rokonok, barátok, tisztelők nyilatkozataival, madridi, athéni, párizsi, brüsszeli kutatások eredményeivel, a szerző helyszíni riportjaival, a nagy játékos összes meccsének és góljának felsorolásával, a történelmi környezet bemutatásával.

Puskás Ferenc életrajz DVD

3.929 Ft

Film Puskás Ferenc életéről.

Rendezte: Almási Tamás

Szereplők: Puskás Ferenc, Puskás Ferencné, Puskás Éva, Grosics Gyula, Buzánszky Jenő, Franz Beckenbauer, Alfredo Di Stefano, Raymond Kopa, Pelé

Készítés éve:2009

7:3 DVD – Puskás Intézet

3.929 Ft

A Real Madrid a Bajnokok Ligája (BEK) mind a négy addigi kiírását megnyerte, és ötödször is a döntőbe jutott. A 33 éves Puskás Ferenc élete első Európa-kupa-döntőjére készült, a Real Madrid 10-eseként. Az újságok sem írták meg Budapesten azt, amivel tele volt a világsajtó: hogy a meccs egyik hőse a négygólos (és ezzel máig rekorder) Puskás Ferenc volt.

Puskás Ferenc a legismertebb magyar

1.567 Ft

Egy könyv Puskás Ferencről közérthető formában és terjedelemben, sok látványos képpel. Tartalmazza a fontos történelmi és sporttörténelmi tényeket, a személyes életút fordulópontjait, és a társadalmi, politikai hátteret.

Puskás Ferenc – Minden idők legjobb futballistái sorozat

1.961 Ft

A sorozat nyitó darabja Puskás Ferencről, a Kispest, a Real Madrid és az aranycsapat csillagáról szól: a könyv exkluzív képekkel illusztrálva felidézi a legendás Öcsi pályafutását, a zöld gyepen töltött húsz esztendőnek a legizgalmasabb pillanatait, a legnagyobb mérkőzéseket, a legendás gólokat, az örökké emlékezetes megmozdulásokat.