csik-01-eredeti

„Nem csak az vagy, akinek ismered magad. Az is te vagy, akinek mások látnak!” 

Vavyan Fable

csik-01-eredeti

Egy csapat az exkluzív minőségért

 • Virágh Beáta
  Virágh Beáta Tulajdonos, operatív igazgató

  Hitvallásom, hogy exkluzív termékek gyártójaként kizárólag a magas minőségű gyártás és ügyfélkiszolgálás jellemezheti munkánkat.  A hagyományos üzleti alapértékek mentén, ugyanakkor a modern technológiák alkalmazásával működtetem manufaktúránkat.

 • Virágh Szabolcs
  Virágh Szabolcs Ügyvezető igazgató

  Mérnökként mindig érdekeltek az új technológiai megoldások. Termékeink Magyarországon egyedülálló technológiával készülnek. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan képsorozatot tudtunk előállítani Hazánk értékeiről, mely a maga nemében a világon is egyedülálló.

 • Pusztai Mária
  Pusztai Mária Értékesítési és gyártási koordinátor

  Munkámban az motivál igazán, ha új terméket tudunk kialakítani, sikerül megvalósítani megrendelőink elképzeléseit. Több, mint 20 éve foglalkozom az aranyozott képekkel, és folyamatosan keresem az új technológiákat a képkeretezés és feliratozási módok területén.

csik-01-eredeti

Gyakran vagyunk úgy, hogy egy egyedi alkalom kapcsán valami maradandót kell alkotni, vagy adni. Sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor szívhez szóló ajándékot kell találjunk egy számunkra fontos ember részére. Elkötelezetten keressük ehhez a megoldásokat.

Az eltelt évek alatt a magyar ajándékpiacon előkelő helyet vívtunk ki a termékeink exkluzív megjelenésével. Tevékenységünk sikerét mutatja, hogy a Magyarországot bemutató sorozatunk a világon egyedülálló, ma már több mint  150 darabot számlál, és az egyéni képek  száma is meghaladta már a 100 darabot.

Tevékenységünk két fő vonala a saját tervezésű és kivitelezésű, folyamatosan kapható képek és az egyéni elképzelések  és tervek alapján elkészített képek.

Termékeink bemutatják Magyarország nevezetes középületeit, várait, templomait,  ezeken túlmenően portrék, tájképek és híres festők képei is megtalálhatók sorozatunkban.

Az egyedi képeinket a megrendelő elképzeléseinek megfelelően a cégarculathoz, eseményhez, évfordulóhoz, rendezvényhez kapcsolódóan készítjük el.

Fontos számunkra, hogy partnereinket, vásárlóinkat, színvonalas termékkel tudjuk kiszolgálni.

Reméljük, hogy weblapunkon minden szükséges információt  megtalál, és ezzel segítséget tudunk nyújtani döntéséhez.

csik-01-eredeti

Különleges és egyedülálló technológia

TERVEZÉS
TERVEZÉS
TERVEZÉS
TECHNOLÓGIA
TECHNOLÓGIA
GARANCIA
GARANCIA
GARANCIA
csik-01-eredeti
0