Emléktárgyak aranyozotott képen.

Emlékek megörökítése

Emlékek megörökítése kicsit másképp

A mai rohanó világban fényképek és videók őrzik az emlékeinket, melyeket elsősorban a telefonjainkban és felhőkben tárolunk. Jobb esetben fizikálisan is előhívjuk egy-egy maradandó emlékünk fotóját, mely így kézzel foghatóvá válik és egyúttal életünk megfogható fejezete lesz nem csak saját magunk, családunk részére is. Az idősebb korosztály különösen ragaszkodik a kézzel fogható emlékekhez, fotókhoz és a régmúlt tárgyaihoz, melyek segítségével könnyedén visszarepülhetnek gondolatban az adott kor eseményeihez. Adjuk meg nekik és más közeli szeretteinknek a fizikális emlékeket, melyek a múlt őrzői lehetnek mindannyiunk számára.

A karácsony a szeretet ünnepe, mely a többi alkalomnál is jobban fókuszál arra, hogy minőségit és maradandót ajándékozzunk. Ha igazán szívhez szóló meglepetést szeretnénk adni szeretteinknek, talán a legjobb irány, ha a megajándékozott fél fejével gondolkodva egy számára fontos „képbe” vagy érzésbe kapaszkodunk. Például meglepjük szülőföldje, nászútja, régi barátai vagy akár egy nagy családi kép aranyozott verziójával. Egy szívet melengető kép emléke garantáltan bearanyozza majd családtagjaink, vagy barátaink mindennapjait, amikor ránéznek.

Termékeink exkluzív megjelenése tökéletes választás lehet a különleges alkalmakra. Az általunk elkészített képekből itt tud válogatni.

23 karátos aranyozott felületre nyomtatjuk képeinket, az így megszületett képekhez pedig harmonikusan illeszkedő hátteret adunk, azaz paszpartuzzuk. Végül üveggel és fa kerettel is ellátjuk, hogy az aranyozott emlékek garantáltan időtállóak legyenek.

Ha az emlékek megörökítése már felmerült Önben, akkor az eljárásról és a rendelés menetéről részletesen is olvashat a honlapunkon.

Recent Posts
0