csik-01-eredeti

Mit ajándékozzon Karácsonyra, születésnapra, névnapra, keresztelőre?


Önnek is okozott már fejfájást egy-egy jeles ünnep előtt, hogy mivel ajándékozza meg szeretett családtagját, barátját?


Elege van már a csemegekosarakból, borokból, ajándék-utalványokból és egyéb tucat-ajándékokból?


Okozott már Önnek is fejtörést, hogy mivel fejezze ki megbecsülését búcsúzó munkatársa felé?


Ön is megfogadja minden alkalommal, hogy legközelebb időben kitalálja, milyen igazán személyes ajándékot is vigyen emlékül tanárának év végén, vagy orvosának, a nővérnek vagy gyógytornászának hálából?


Ha Önnek is elege van már az órákig tartó internetes keresgélésekből, az igénytelen vagy megfizethetetlen ajándékok közötti kutatásból, akkor ez az üzenet most Önnek szól.

csik-01-eredeti

Létezik egy olyan igényes ajándéktárgy, mellyel Ön biztos, hogy életre szóló örömet fog szerezni és szeretettel fognak Önre gondolni.

11ajandek

csik-01-eredeti

Nézzük, hogy csinálják mások:

A legtöbb ember a közelgő ünnep vagy alkalom előtt beszalad valahova egy üveg italért, csemegekosárért, ami a legkönnyebben elérhető. Sokan a nagy rohanásban kevés időt tudnak szánni arra, hogy igazából végiggondolják, minek is örülne a megajándékozott, miközben tudják, hogy talán a két legfontosabb dolog bármilyen kapcsolatban a minőségi idő és a figyelmesség. Csak akkor tudunk őszinte mosolyt és örömet csalni a megajándékozott arcára, ha rászánjuk mi is az időt a választásra, és odafigyelünk arra, hogy vajon majd mit érez, amikor átveszi az ajándékot. Ha ezt tudjuk, miért az utolsó pillanatban veszünk meg valamit – esetleg igen drágán – és miért olyat, ami nem is igazán tetszik mi magunkak sem, és az ajándéknak nincs is semmi kötődése a megajándékozotthoz, vagy a vele való kapcsolatunkhoz?

 


Ilyenkor frusztráltak vagyunk, pironkodva adjuk át az ajándékot, és arra gondolunk, hogy a megajándékozott esetleg másnap rögtön elfelejti (vagy elfogyasztja) az ajándékunkat, és ezzel elfelejti a pillanatot is, amikor átvette tőlünk.


Mi is átéltünk hasonló helyzeteket, és folyamatosan kerestük az ideális megoldásokat. Megfogalmaztuk az elvárásainkat az ideális igényes és személyes ajándékkal szemben:

 • Az ajándékozotthoz, az alkalomhoz, az emlék, elismerés, hála helyéhez köthető legyen,
 • Igényes legyen mind anyagában, mind megjelenésében,
 • Értéket közvetítsen, mert szeretteink, barátaink, tanáraink, orvosaink, szolgáltatóink szintén értékes figyelmükkel vagy segítségükkel tiszteltek meg minket,
 • Széles választékkal rendelkezzen, mert szeretünk a megajándékozotthoz legjobban illőt, személyeset választani,
 • Praktikus méretű, kialakítású és csomagolású legyen, mert fontos, hogy a megajándékozott is könnyedén eltehesse; ne okozzunk számára ezzel gondot.

A legfontosabb: Önmagunkak is okozzunk örömet azzal, hogy az ajándékozott a mi ajándékunkat teszi azonnal a fő helyre!


csik-01-eredeti

Kíváncsi arra, hogy melyik az az exkluzív ajándéktárgy család, mely elegáns, értéket közvetít, igényes, és amellyel a megajándékozott is úgy érzi, hogy nagy becsben tartják?

csik-01-eredeti
 • "Vonzódom a művészetekhez, szép festményekhez, értékes művészeti alkotásokhoz.  Szeretem, ha otthonomban és az irodámban is körbevesznek! Amikor felfedeztem az aranyozott képek között kedvenc képeim reprodukcióit, többet is megrendeltem magamnak, barátaimnak és családtagjaimnak!"

  Dr. Rétvári Beáta
  Dr. Rétvári Beáta
 • "Amikor először láttam a GraficLine képeit, azonnal elvarázsolt az igényességük. A bemutatóteremben nézelődve megállt az idő... A Magyarország nevezetességeit bemutató képeket nézegetve bejártam újra az országot, felvillantak emlékeim. Az egyéb témájú (művészeti, egyházi, gyógynövény, patika, stb.) képek olvasmányaimat, barátaimat, hobbimat idézték. A tömeggyártás világában varázslatos az egyedi, kézi, szívvel-lélekkel készült munka! Szívesen ajándékozom a képeket barátaimnak, partnereimnek minden jeles alkalomra, mert úgy érzem, a képek a falon vagy polcon, témájuktól függetlenül sugározzák ezt a szeretetteli hangulatot. Méltó ajándék külföldi kollégáinknak, barátainknak is, és biztos, hogy nem "tucat" darab. Manapság pedig igen nagy jelentőségű, hogy országunk jó hírét (képét) erősítsük - a GraficLine képeivel egyenesen aranyba foglalva! Mivel a keretezés akár egyedileg kiválasztható, a képek bármilyen stílusú környezetbe beilleszthetők. Visszatérő vevő (ajándékozó) vagyok, leszek!"

  Kálmán Márta
  Kálmán Márta
 • "Nagy gondban voltunk az ajándék kiválasztásánál, lévén, hogy egy indiai feleség-jelöltnek és egy, már Amerikában született, de a magyarságát gonddal őrző férj-jelöltnek vásároltunk. Annyit tudtunk, hogy az indiaiak kedvelik a képeket és a lakásdíszeket, rokonunk pedig a Magyarországgal kapcsolatos tárgyakat. Így állt össze gondoltban az ajándék, mely elvárásoknak tökéletesen megfelelt a hármas Feszty-körkép az elegáns keretben, XL méretben. Úgy vélem, jól döntöttünk, nagyon örültek az ajándéknak! Megjegyzem a megfelelő csomagolásnak köszönhetően a kép a hosszú repülő-úton is jól megállta a helyét."

  Füredi Dukon Klára
  Füredi Dukon Klára
csik-01-eredeti

23 karátos aranyozott ajándékképek Magyarországról

“Amióta rátaláltam az aranyozott képekre, azóta nyugodt vagyok, ha egy nagyon fontos alkalommal kell megajándékoznom valakit, akit tisztelek. Jó érzés látni, amikor az ajándékozott elismerő tekintettel köszöni meg az átadott ajándékot.”

„A legnagyobb elismerés számomra, amikor a tőlem kapott aranyozott képet egy következő látogatásomkor a megajándékozott szobájának falán viszontlátom!”

 Téli szánkózók

Raffaello Sanzio: Angyalok(részlet)

Auguste Renoir: Zongorázó lányok

Ha Ön is szeretne nyugodtan, időben választani személyes és igényes ajándékot, és szeretné, hogy jó szívvel emlékezzenek Önre, mikor az Öntől kapott emléktárgyra néznek, akkor nem kell mást tennie, csak

>>> ide kattintania <<<

és máris válogathat a 23 karátos aranyozott ajándékképek közül.

csik-01-eredeti

Miért aranyozott képet?

 • Igényes termék
 • Magyarország legismertebb épületeit, tájait, nemzeti jelképeit mutatja be
 • A megajándékozandó személyes érdeklődési körének megfelelő témákat találhatunk
 • Értéket közvetít
 • Praktikus, mert a kisebb méretű képek egy aktatáskában is elférnek
 • Kevésbé törékeny
 • Mérete, súlya nem okoz kellemetlenséget a megajándékozottnak
 • Személyre szóló emlékké tehetjük feliratozással, ajánlással, idézettel vagy az adott alkalomra emlékeztető felirattal, emblémával
 • Egyedi igények megvalósítása is lehetséges
 • Díjak, elismerések, oklevelek, diplomák is készíthetők

Milyen alkalmakra?

 • Igényes ajándék Karácsonyra, születésnapra, névnapra, keresztelőre
 • Tanároknak, zenetanároknak év végi köszönetképpen hálából
 • Barátoknak emlékként, Karácsonyra, születésnapra
 • Orvosnak, nővérnek hálánk, megbecsülésünk jeléül egy kezelés végén
 • Munkatársunk számára megbecsülésünk jeléül emlékbe Karácsonyra, projekt lezáráskor, nyugdíjazáskor, elbúcsúztatáskor

Mit válasszak?

FESTMÉNYEK; REPRODUKCIÓK
FESTMÉNYEK; REPRODUKCIÓK
TÁJKÉPEK
TÁJKÉPEK
IMAKÉPEK, IKONOK
IMAKÉPEK, IKONOK
csik-01-eredeti
0